0495-641203

Enkele reviews over Auto Veugen

Dhr. en Mevr. Queens zijn in hun nopjes met hun nieuwe hoge instapper de Mercedes-Benz B180. Voor de derde maal een tevreden klant. Reeds tweemaal in het verleden ruilden zij hun C-klasse in bij Auto Veugen. Ook deze keer is hun inruiler, een mooie, goed onderhouden C200 CDI uit 2008 aan onze voorraad toegevoegd. Interesse? Kom langs of bel!

 

Dhr. Schiffelers uit Heerlen schrijft op de Bovag site:

Ik ben uiterst tevreden over de gehele afhandeling en in het bijzonder de service. Dit bedrijf doet wat het belooft. Zeer betrouwbaar en men komt alle afspraken na. Je hebt hier nog het gevoel van de klant is \"koning\". Dit bedrijf heeft service hoog in het vaandel staan.

Afgelopen week heb ik door het vertrouwen dat ik heb in het leiderschap van dit bedrijf mijn tweede vervoermiddel (een Dodge RAM 1500 Laramie) laten "upgraden " De truck heeft een complete metamorfose ondergaan (spuitwerk). Vandaag 23 oktober 2014 heb ik mijn dodge Ram opgehaald. Wat een ongelofelijk mooi resultaat, en wat een prijs - kwaliteit!! Dit bedrijf heeft er vanaf nu een klant bij "voor het leven". Ik kan dit bedrijf van harte bij iedereen aanbevelen.

 

Rob uit Nederweert 07-04-2014 beveelt Auto Veugen aan.

Anderhalf jaar geleden hier een nieuwe auto gekocht voor de zesde keer op rij. Ben altijd zeer goed geholpen en ben zeer tevreden over dit bedrijf. Zelfs een keer na sluitingstijd een probleem gehad waarvoor een monteur terug is gekomen naar de werkplaats voor me te helpen, gewoon een perfecte service


De heer en Mevrouw Op de Buis uit Budel-Dorpplein zijn sinds kort klant bij Auto Veugen. Zij zijn zeer tevreden over de onderhoudswerkzaamheden welke wij uit hebben uitgevoerd aan hun Mercedes


De heer Knippenbergh uit Wessem rijdt graag motor en komt sinds eind 2011 bij Auto Veugen. Hij is zeer tevreden over het vakkundig personeel. En niet onbelangrijk: de koffie is lekker!!! 


De heer Hunnekens uit Baarlo komt al jaren bij ons voor onderhoud. Hij schrijft: Garage Veugen is voor mij DE garage waar ik al vele jaren naar VOLLE tevredenheid wordt behandeld. Mercedes rijden, dan is Veugen mijn "STER PARTNER". Hij neemt ook altijd een heerlijke vlaai mee voor de monteurs. Zoals je ziet smaakt deze heerlijk. Wij willen de heer Hunnekens hiervoor hartelijk bedanken!


Onderstaand review van de heer en mevrouw Nijman:


Wil je mijn dank ook overbrengen aan de mensen van de werkplaats. Tot over ca 13.000 km.

Groeten

Rob en Miriam Nijman


Agro Air Concepts is al jarenlang vaste klant van ons bedrijf. Deze keer hebben ze gekozen voor een  functionele  Mercedes Vito 113 CDI Automaat, uitgerust met een imperiaal. Deze gaat voornamelijk ingezet worden als service auto.

 


Fam. Bos uit Heerhugowaard schreef:

Toevallig kwamen wij bij Auto Veugen langs en gingen even in de showroom kijken naar auto's. Van kijken komt kopen en inmiddels zijn wij heel blij met onze Mercedes-Benz A 200 klasse. Bedankt voor de goede service!. Groeten Harry en Marian Bos.


De heer Teeuwen was zeer tevreden over de afwikkeling van zijn schade. Wij hebben deze schade van A t/m Z voor de heer Teeuwen geregeld. Als dank  kregen wij een mooie bos bloemen en een heerlijk stukje vlaai.


Ja hoor, weer een aantal flinke krassen van een andere auto op mijn Mercedes op de parkeerplaats bij de Jumbo, zonder briefje achter te laten natuurlijk!!! Gelukkig was er bij Auto Veugen snel, vakkundige hulp en zijn de krassen er uitgepoetst. Bedankt Ruben! Groeten, William


Weer een tevreden klant. Dhr. Willems uit Somerenheide liet vandaag een APK-keuring uitvoeren op zijn Mercedes en onder het genot van een bakje koffie vertelde hij zeer tevreden te zijn over Auto Veugen. Bedankt voor de pluim!

 

Een auto zoeken

Merk
Minimumprijs
Maximumprijs