0495-641203

Overzicht werkzaamheden werkplaats


Om vervelende luchtjes in uw auto te voorkomen, is het belangrijk dat de airco in uw auto altijd aanstaat. Dit is bovendien belangrijk om een lekkage of het vastlopen van de aircopomp te vermijden. Om de lucht in uw auto gezond te houden, is een goed functionerende airco onmisbaar.
Ieder jaar ontsnapt er 8% koelmiddel uit het systeem. Als de airco uitstaat, is dit zelfs meer. Daarom is het raadzaam om ook in de winter de airco te gebruiken. De airco zorgt voor temperatuurcontrole, houdt de lucht droog en voorkomt beslagen ruiten.
WIST U DAT WIJ BIJ AUTO VEUGEN ACHTERAF AIRCO'S INBOUWEN?

Airco is tegenwoordig onmisbaar. Airco zorgt voor een constante temperatuur in uw auto en voor een optimaal klimaat afgestemd op de wensen van de  bestuurder. Het is belangrijk dat de bestuurder zich behaaglijk voelt want dan presteert hij ook beter dus zorgt hij voor meer veiligheid in het verkeer.
Maar airco heeft nog meer voordelen; denk aan gezondheid (continue verse lucht), minder allergische reacties, geen beslagen ramen en nog veel meer!!!
Spreekt bovenstaande u aan, bent u overtuigd en nieuwsgierig hoeveel het inbouwen van een airco in uw auto kost, bel vrijblijvend voor een offerte. Wij werken uitsluitend met originele airco's voor elk type Mercedes personenauto, Vito en Sprinter.


APK


WIST U DAT BIJ EEN GROTE BEURT DE APK GRATIS IS!

BANDEN
Uw veiligheid gaat boven alles. Wacht daarom niet te lang, vervang uw banden op tijd.
Wij beschikken over een ruim assortiment banden voor superscherpe prijzen. Dit natuurlijk inclusief montage, balanceren en verwijderingsbijdrage voor uw oude banden.
Maak op tijd een afspraak om uw banden te controleren, dat is wel zo veilig.
Vraag ook naar onze speciale winterbandenservice. In de zomer slaan wij de banden keurig voor u op om ze bij het eerste winterweer meteen te monteren.


BEDRIJVEN
Wij maken het bedrijven een stuk makkelijker om het eigen wagenpark tijdig te onderhouden of te repareren. Regelmatig onderhoud is het behoud van uw kostbare bedrijfswagenpark.

BOSCH MOTORMANAGEMENT-TESTER
Hiermee worden alle functies van uw auto elektronisch ingelezen. Iedere afwijking, hoe gering ook, is meteen duidelijk. Een tijdige aanpassing of reparatie voorkomt verdere narigheden.
Regelmatige controle biedt garanties voor een optimale veiligheid van chauffeur en passagiers  en voor optimale prestaties van uw auto.


BOSCH SCHOKBREKER- EN REMMENTESTBAAN
Door de nieuwste software wordt de kwaliteit en de conditie van schokbrekers en remmen uiterst nauwkeurig getest. Ook de sporing van de auto wordt hiermee vastgesteld.


INBOUWAPPARATUUR
- Navigatiesystemen
- I-pod interfacekit
- Parktronic systeem


OMBOUW NAAR GRIJS KENTEKEN
Het ombouwen van uw Mercedes in de ML / GL en G-klasse, Vito en Sprinter bedrijfswagens, van een geel naar een grijs kenteken, is bij ons in goede handen.
Meer info? Luc Veugen (0495) 64 12 03.


ONDERDELEN

PARTICULIEREN


RUITSCHADE EN ... CARGLASS
Een steentje tegen de ruit!!! Dit kan heel snel een barst in de voorruit veroorzaken. Voor Voorruit vervanging bent u bij ons aan het juiste adres. Tegenwoordig is zelfs een voorruit een hightech-product. Je zou het niet meteen zeggen maar tegenwoordig zijn naast diverse sensoren voor de aansturing van verlichting en ruitenwissers namelijk ook camera's voor bv nachtzicht geintregeerd. Wij garanderen optimale werking van deze systemen na vervanging van uw voorruit.


Multi-inzetbare ruiten die voor meerdere automerken worden gebruikt benaderen niet de optimale kwaliteit van een Mercedesruit. Met name bij schemering kan dit heel vervelend zijn.

RUITENWISSERS
Last van krakende ruitenwissers die niet soepel over uw voorruit gaan? Met de nieuwste Mercedesapparatuur  stellen wij uw wissers perfect af. Tenslotte kunt u ook nog kiezen voor een Umbrellacoating, voor altijd helder zicht.


REMOLIETEST
Als de kwaliteit van remolie nog voldoende is voor normaal gebruik, ligt deze vaak ver onder de grens voor het gebruiken van een aanhanger of caravan. Een simpele remolietest geeft snel uitsluitsel of u veilig de weg op kunt. Zeker doen voor uw eigen veiligheid!

 

VELGEN
Wij hebben een grote keuze (sport)velgen. Klassiek of eigentijds, sportief of zakelijk, voor elk wat wils!


ZOMER OF WINTERBEURT

  vervangen. 
  Hierdoor heeft de automaatbak een  langere levensduur. Want door vervuiling kunnen oliekanalen en
  lammelen verstopt raken en dat kan weer tot grote reparaties leiden. 


ACHTERAF MONTEREN LEDEREN BEKLEDING MERCEDES-BMW-AUDI
Wij verzorgen voor U het achteraf monteren van Fabrieks origineel lederen bekleding van o.a. MERCEDES-BMW-AUDI, tegen zeer gunstige prijzen.

 

 

 

 

 

Foto's werkplaats